Nyt on taas aika kirjoittaa tänne pitkästä aikaa. Mutta päivät kuluvat niin nopeasti, liian nopeasti, että välillä tuntuu, että ei ehdi tehdä oikein mitään. Tosin päivät ovat pimeitä tällä pallon puoliskolla, mutta onhan lämpimässä kodissa, meidän Onnenpesässämme, kiva puuhastella kaikenlaista.
Minä olen kutonut taas aika paljon sukkia lähinnä, koska niitä eniten tarvitaan. Tällä hetkellä kudon sydänkuvioisia sukkia itselleni ja nekin on pian valmiit. Huomenna odottelen postista saapuvaksi lisää uusia, ihania lankoja, joita tilasin netin kautta, koska se on niin helppoa.
Tänään on karvakuonomme trimmattu ja ovat tosi suloisia. Otin heistä taas kuviakin kännykkäkameralla, kun heillä oli joulukaulurit kaulassaan. Kunpa saisimme pitää heidät vielä kauan luonamme. He ovat jo 11 vuotiaita, mutta silti en haluaisi luopua heistä koskaan. No, luopumisen aika tulee joka tapauksessa jonain päivänä. Mutta me otamme heidän uurnat sitten mukaamme, minne sitten menemmekin. Näin he kulkevat aina kanssamme.
Mutta nyt on tullut aika sanoa teille kaikille lukijoilleni hyvää yötä ja nukkukaa rauhallista unta!