Tänään aamu aukeni hyvin pimeänä, koska heräsin jo puoli kahdeksan aikaa. Mutta muuten on päivä ollut hyvin kaunis ja aurinkoinen ja tuulinen. Niinpä me saimme lakanapyykin kuivaksi kovassa tuulessa ja auringossa. Ja kun toimme ne sisään, koko asunto tuoksuu ihanan puhtaalle ulkoilmalle.
Eilen saimme yllätysviestin kännykkään. Me nimittäin tilasimme keskiviikkona kosketinsoittimen ja eilen tuli ilmoitus, että se on nyt postissa ja voi hakea sieltä. Nyt on soiteltu paljon ja on tutkittu laitetta ja onneksi siinä on paljon myös samanlaisia toimintoja kuin aikaisemmissa syntikoissani. Ja kiva, että tämän saa vielä tietokoneellekin.
Tänään myös tilasin Nettikaupasta minipyöröt, 30 cm, joilla on hyvä kutoa sukkia, niin ei tarvitse pelata neljän puikon kanssa. Ja myös tilaamamme skanneri on tulossa jo postin kautta Helsingistä tänne. Nyt riittää siis puuhaa kaikenlaista ja minusta on kiva tutustua kaikkeen uuteen. Ja edellinen skannerihan meillä toimi jo 7 vuotta, joten oli aika tilatakin jo uusi ja päästää vanha eläkkeelle.
Olen myös kutonut pitsikuviosukkia, kun sain lisää lankaa ja nyt olen kutonut vartta jo 30 cm ja toinen on lähes samoissa mitoissa. Siispä pääsen pian tekemään kantapäätä.
Mutta nyt laitan tänne muutaman kuvan uudesta soittimestamme.
Toivotan kaikille lukijoilleni oikein hyvää viikonloppua!
2010799.jpg
Tässäpä on syntikkani
2010796.jpg
Ja tässä näkee mikä voice on käytössä
2010791.jpg
Ja tässä on lempikappaleeni En päivääkään vaihtaisi pois