Nyt on jo 4 vuotis hääpäivämme ohitettu ja tilaamiamme lahjoja tulee aikanaan postissa. Tänään aamu aukeni hyvin sateisena ja pimeänä ja synkkänä, mutta eilen paistoi aurinko, joten kun "sydämeesi aurinko talleta, niin pimeinkin päivä on valoisa". Ja näinhän se on aina, että miten asiat ja elämänsä kulloinkin ottaa. Itse olen pyrkinyt lapsesta asti positiivisuuteen ja aina toiset huomioiden. Eniten minua huolestuttaa ne monet orvot ja puoliorvot lapset, joita maailmasta löytyy. Haluaisin antaa heille hyvän kodin, mutta tosin se ei enää ole mahdollista. Mutta silti toivon, että monet perheet, joilla riittää rahaa ja rakkautta, niin ottaisivat lapsukaisen omaan kotiinsa ja antaisivat hänelle rakkautta ja lämpöä ja turvallisuutta.
Niin, me olemme nyt tilanneet skannerin, joka tulee jostain aikanaan ja myös tilasimme kosketinsoittimen ja sitäkin odottelemme saapuvaksi piakkoin. Ihanaa päästä taas pitkästä aikaa soittelemaan pianoäänelläkin, sillä pianosoolot tunkeutuvat syvälle sydämeeni, sillä minä rakastan pianosooloja.
Käsitöitä en ole eilen tehnyt, mutta langat saapuivat eilen, joten tänään pääsen kutomaan, jos en villatakin hihoja niin ainakin sukkia, jotka ovat pinkkiä.
Eilen kuvasimme myös ulkoapäin oveamme, joten laitan tähän muutamia kuvia.
Nyt toivotan kaikille lukijoilleni oikein mukavaa perjantaipäivän jatkoa ja alkavaa viikonloppua!
2007905.jpgTämä on ovessamme

2007907.jpgNämä ovat toisella seinustalla

2007906.jpgJa tässä ulko-ovi ja kynttilälyhty